IZJAVA O PRIVATNOSTI

Generalno

Napravili smo ovu izjavu o privatnosti kako bismo vam pokazali da nam je vaša privatnost važna i da vas obavijestimo o tome kako postupamo sa vašim osobnim podacima. Vaši podaci koristit će se za poboljšanje naših usluga. Korištenjem naših usluga pristajete na metode prikupljanja podataka koje su ovdje objašnjene.

Što su osobni podaci

Osobni podaci su sve informacije koje mogu pomoći u identificiranju vašeg identiteta. Ljudi se mogu izravno ili neizravno identificirati, na primjer, imenom, prezimenom, mrežom, lokacijom, ID brojem ili drugim čimbenicima kao što su genetski, fizički, ekonomski, kulturni ili socijalni identiteti.

Kako primamo vaše osobne podatke

U nekim slučajevima možemo prikupiti vaše osobne podatke:
Kontaktirate li nas putem kontaktnog obrasca Vaši osobni podaci kao što su ime, adresa e-pošte, telefonski broj i druge informacije koje pošaljete putem obrasca za kontakt biti će pohranjene i korištene samo za kontakt s vama.
Upiti putem e-pošte na e-mail adresu krone@tci-vozila.hr
Ako nas kontaktirate putem naše e-mail adrese . možemo prikupljati vaše osobne podatke samo ako vaš e-mail sadrži takve podatke. Ti se podaci također pohranjuju samo u komunikacijske svrhe.

Kolačići

Kada posjetite našu web-lokaciju, kolačići se generiraju na vašem uređaju. Više o kolačićima možete saznati kasnije na ovoj stranici.
Pretplate na Newsletter-letak sa novostima
Ako unesete svoju adresu e-pošte u obrazac letka sa novostima(newsletter), koristit ćemo vašu adresu samo za slanje novosti. Dok ne pritisnete Odustani na link u e-mailu letka sa novostima.
Društvene mreže
Na našim web stranicama koristimo različite funkcije društvenih mreža kao što su Facebook, Twitter, Xing, YouTube, Instagram , Google+, LinkedIn ili GitHub . Ako nam pošaljete poruku ili zahtjev putem jedne od društvenih mreža, on će biti spremljen na odgovarajuću platformu dok ne riješimo vaš zahtjev. U nastavku možete dobiti više informacija o privatnosti na određenim mrežama.

Facebook: www.facebook.com/policy.
phpTwitter: www.twitter.com/privacy
Xing: www.xing.com/en/ izjava o privatnosti
YouTube, Google+: www.google.com/privacy?hl=hr
Instagram: www.instagram.com/155833707900388
LinkedIn: www.linkedin.com/legal/privacy-policy?_l=hr
GitHub: www.github.com/privacy
Pinterest: www.pinterest.com/en/privacy-policy
MeetUp: www.meetup.com/privacy/
Dribbble: www.dribbble.com/privacy

Natječaji

Ako svoje osobne podatke pošaljete putem našeg obrasca za karijeru na našoj web-stranici ili ako nam ih pošaljete e-poštom, spremit ćemo ih do završetka natječaja za posao.

Kolačići

Ova web stranica djelomično koristi kolačiće. To nam omogućuje da naše usluge učinimo korisnijim, učinkovitijim i sigurnijim. Kolačići su male datoteke koje se šalju i pohranjuju u pregledniku uređaja kao dio vašeg posjeta našoj web-lokaciji. Kolačići mogu sadržavati sljedeće informacije: IP adrese, vrstu preglednika, verziju preglednika, stranicu koju ste posjetili, vrijeme i datum posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama, jedinstvene karakteristike dodjele uređaja i druge dijagnostičke podatke.

Osnovni kolačići

Ovi kolačići omogućuju osnovne usluge i funkcionalnosti kao što su provjera identiteta, kontinuitet usluge i sigurnost web-mjesta.

Kolačići podrške

Kolačići koji podržavaju interaktivne usluge kao što su podrška za chat i alate za povratne informacije o korisnicima.

Kolačići oglašavanja

Anonimne informacije koje prikupljamo kako bismo vam preporučili relevantne proizvode i usluge.

Analitički Kolačići

koji prikupljaju anonimne podatke o korištenju i funkcionalnosti web-mjesta. Koristimo uvid u poboljšanje naših proizvoda, usluga i korisničkog iskustva.

Web za praćenje

Informacije koje se generiraju putem kolačića o korištenju web-lokacije prenose se na Google poslužitelj u SAD-u i pohranjuju. Na ovoj web-stranici aktivirana je IP anonimizacija , tako da će vaša IP adresa biti skraćena prije slanja unutar EU-a i Europskog gospodarskog prostora. Samo u iznimnim slučajevima će se puna IP adresa prenijeti na Google, a zatim se tamo skratiti. Google koristi ove informacije za analizu vaše uporabe web-mjesta, za pisanje izvješća o aktivnostima web-lokacije i za obavljanje drugih usluga vezanih uz korištenje web-mjesta i interneta. IP adresa koju vaš preglednik prenosi putem usluge Google Analytics neće se kombinirati s drugim podacima na Googleu.

Korištenje podataka

Vaše podatke koristit ćemo samo u mjeri u kojoj je to potrebno da bismo ponudili svoje usluge i koristit ćemo korisničke podatke samo za oglašavanje, savjetovanje ili istraživanje tržišta koliko je to potrebno, a korisnik je dao svoj pristanak. Korisnik može u bilo koje vrijeme opozvati svoj pristanak u pisanom obliku. Kreditni biroi kombiniraju osobne podatke iz različitih izvora i prosljeđuju ih trećim osobama. “Tvrtka” je dužna tim kreditnim uredima pružiti potrebne podatke.

Hiperveze

Naša web stranica može sadržavati veze na vanjske stranice trećih strana koje ne kontrolira. Mi nismo odgovorni za bilo koji sadržaj ove web stranice.

Sigurnost podataka

Sigurnost vaših osobnih podataka nam je važna, ali imajte na umu da nijedan prijenos putem interneta nije 100% siguran. Vaše osobne podatke štitimo najbolje što možemo, ali ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost.

Sigurnost podataka za djecu

Naše usluge usmjerene su samo na odrasle osobe. Međutim, ako dijete unese njihove osobne podatke na našu web stranicu, molimo roditelje da nas kontaktiraju kako bi ih se moglo odmah izbrisati.
Pristupite podacima i ažurirajte ih
Naši korisnici u svakom trenutku imaju sljedeća prava:
• Pravo na informacije o našoj obradi osobnih podataka
• Pravo pristupa vašim podacima
• Pravo na otkaz
• Pravo na ispravljanje ili promjenu osobnih podataka
• Pravo na prenosivost podataka
• Pravo ograničavanja obrade vaših podataka
• Pravo na prigovor

Ako želite ostvariti bilo koje od ovih prava, molimo Vas da nas kontaktirate putem e-maila, telefona ili putem obrasca za kontakt. Naše kontaktne informacije možete pronaći na dnu ove stranice.

Možemo napraviti promjene na ovoj stranici. Ako se to dogodi, ovdje ćemo to spomenuti. Promjene na ovoj stranici služe isključivo pomoći korisnicima da bolje razumiju kako koristimo vaše podatke ili da tekst učinimo čitljivijim.
Podaci za kontakt E-Mail: krone@tci-vozila.hr

Link na kontaktni obrazac/Broj telefona: +00385 1 6531 308 Fax:00385 1 6531 265